Nejnovější recenze ze sekce Obojky pro psy
Moje chyba koupil jsem zbytečně moc velký.
- Je lepší než ten, co jsme měli minule, protože zapínání je kovové, a navíc ještě má druhé jištění dvěma kovovými kroužky, na které se připne vodítko.
Asi jeden z nejlepších stahovacích obojků. Psa to vůbec nebolí, ale donutí netahat.
Lehoučký obojek ze skvělého materiálu.
Obojek je akorát pevný pro malého psa. Dobře se zapíná. Krásná barva.
- Lehoučký, přesto bezpečný obojek i pro stafordku.
- Nic.
Obojek je perfektní pro psy, kteří rádi plavou. Je opravdu lehký, vzdušný, perfektně zpracovaný. Můžu doporučit!
- Velice kvalitní, ručně zpracovaný obojek, za příznivou cenu.
- Nic.
Mám fenu amstafa s obvodem krku 45cm. Vybrala jsem velikost obojku 40-50cm, což je naprosto dostačující délka pro její obvod krku. Šířku obojku 3,8 cm. S obojkem jsem absolutně spokojená. Kvalitní ruční práce, vše perfektně zpracované. Cena obojku je velice příznivá na to, jakou kvalitu dostanete. Kůže se musí nošením ještě trošku "změkčit" na omak. Uvidím, jak bude barva na kůži stálá (vzala jsem zelenou), ale o to mě až tak nejde. Pro mě je VELE-DŮLEŽITÁ funkčnost, bezpečnost (krásně sedí na krku) a navíc i skvěle vypadá. Můžu doporučit!
Super!
Super!
Vím co chci,tak si to koupím.
Dobrý..
Pěkné.
- Po nabití zapnutý na 3 vteřiny, pak vypnutý a po 3 hodinách už nesvítí. Píšou 1.5 hod8ny provozu, ale vybil se i bez použití.
- Píšou, že jde zkrátit na 20 cm .. to asi ano, ale je hodně silný a my zkracovali na 25 cm a je tuhý a trčí kolem krku
- velký rozsah nastavení
došell rozbitý a rozmačkaný,
- Kvalitní stahovací obojek
- Ve tmě svítí
- Možnost nastavení velikosti
- Omyvatelný
- Za tu cenu luxus
- Sluší mému bílému bulíkovi
Koupila jsem ještě jeden obojek od jiného výrobce, tento se mi zdá lepší, déle svítí a je více vidět.Mám hodně chlupatého psa.
nic
- prodyšnost obojku
- Dobrá cena
- u husté srsti je třeba zajistit dotek na pokožku
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »